Otthon → Események

Pályázati Iroda

2011. április 11.-én, a pályázat tevékenységi grafikonja szerint, üzembe helyezték Balánbánya Város Polgármesteri Hivatal Pályázati Irodáját.

Az Iroda a Művelődési Ház I. emeletén helyezkedik el, a város központjában, és a következő működési képességekkel rendelkezik: 1. Projekt menedzser irodája; 2. műszaki iroda; 3. projektcsapat irodája; 4. tevékenység, összejöveteli és tanfolyamok, szemináriumok szervezési terem. Megjegyezzük, hogy az iroda a szükséges közművekkel és hozzáférhetőségekkel rendelkezik valamint optimális feltételekkel a projektcsapat tagjai által végrehajtott jellegzetes tevékenységek végrehajtására.

Íly módon teljesült úgy a pályázat egyik alapvető előtervezett eredménye, mint ennek egyik mutatója, azaz a projekt menedzsment iroda létrehozása és felszerelése, Balánbánya városi szinten.

Megtartjuk az iroda hasznosságát a pályázat telepítésével kapcsolatos tevékenységek befejeződése után is, ez lesz majd a helyi fejlesztési stratégia keretén belül azonosított jövőbeli pályázatok telepítési tevekénységeinek központi indulópontja, mivel közvetett módon elősegíti a folyamat hatékonyságát.

A pályázat keretén belül szerzett irodát és ennek felszereléseit a Balánbánya Város Polgármesteri Hivatal keretén belül működő pályázatkezelési osztály veszi át, a karbantartást pedig a helyi költségvetés biztosítja.

Részletezésre töltse le a következő dokumentumot.

Megjegyzések

Név

Üzenet

Írja be az alábbi ellenorzo kódot: